Ексклюзиви
вівторок, 15 квітня 2008 19:49

Турчинов назвав указ Ющенка "демонстративним перевищенням повноважень"

Перший віце-прем"єр-міністр України Олександр Турчинов вважає Указ Президента про припинення приватизації Одеського припортового заводу "демонстративним перевищенням повноважень".

Як повідомили у прес-службі першого віце-прем"єр-міністра України, про це заявив перший віце-прем"єр-міністр Олександр Турчинов.

"На превеликий жаль, останнім часом підписано низку указів, які повністю блокують чесну і прозору приватизацію в Україні. Вважаю, що це, по-перше, демонстративне перевищення повноважень, по-друге, свідома та агресивна політика, скерована на руйнацію бюджету України поточного року, на економічну дестабілізацію та на збереження корупційних схем в приватизації та діях Фонду державного майна", - сказав Турчинов.

Сьогодні, 15 квітня, Президент України Віктор Ющенко своїм указом N 359/2008 зупинив розпорядження Кабінету міністрів від 11 лютого 2008 року N261-Р про затвердження умов конкурсу з продажу 99,52% пакету акцій ОАО "Одеський припортовий завод", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов назвав указ Ющенка "демонстративним перевищенням повноважень"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути