Ексклюзиви
субота, 12 квітня 2008 14:57

Турчинов: Лопати та граблі - найкращий піар для мера

Перший віце-прем"єр-міністр України, кандидат на посаду Київського міського голови від БЮТ Олександр Турчинов закликає всіх кандидатів у мери Києва під час виборчої кампанії зайнятися озелененням Києва.

Про це він сказав журналістам на суботнику в одному з київських парків.

За словами О.Турчинова, БЮТ виступив з ініціативою очистити Київ від сміття, "яке заважає нормально жити і відчувати велич і красу нашого міста".

"Користуючись нагодою, я хочу звернутися до всіх кандидатів на посаду мера, до всіх, хто хоче балотуватися в Київраду: той час, який залишається до виборів, давайте використаємо не тільки на агітацію… а просто поприбираємо рідне місто", - сказав О.Турчинов.

За його словами, якщо всі кандидати на посаду мера столиці візьмуть лопати та граблі і просто поприбирають території та посадять дерева, Київ отримає від цього велику користь. "Якщо прибирання Києва називають піаром, то такий піар є корисним для Києва, бо чистить і місто, і душу" - цитує кандидата у мери сайт БЮТ.

О.Турчинов сподівається, що протягом виборчої кампанії Київ стане чистішим і гарнішим, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов: Лопати та граблі - найкращий піар для мера ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути