понеділок, 18 серпня 2008 16:03

Турчинов каже, що з виділенням грошей для Західної України проблем немає

Перший віце-прем"єр України Олександр Турчинов констатує відсутність проблем з фінансуванням ходу ліквідації наслідків стихійного лиха в західних регіонах України.

"У нас немає проблеми з фінансуванням. У нас є проблеми з використанням коштів", - сказав Турчинов на розширеній нараді з питань ліквідації наслідків стихії в понеділок в Києві, заслуховуючи звіт міністра фінансів Віктора Пинзеника.

Пинзеник повідомив, що на ліквідацію наслідків стихійного лиха передбачено в резервному фонді уряду 779 млн грн, субвенцій державного бюджету - 2,3 млрд.

Він відзначив, що з 779 млн грн 338 мл. продовжують залишатися невикористаними на рахівницях.

Міністр відзначив, що з передбачених 2,3 млрд субвенцій держбюджету виділено 1,338 млрд грн, а використано лише 220 млн.

Пинзеник також відзначив, що з 576 млн грн, передбачених на поточні витрати з ліквідації наслідків використано 221 млн грн.

Крім того, за словами міністра, уряд в понеділок додатково виділив 772 млн грн на ліквідацію наслідків стихії в рамках бюджетного розкладу.

Він також відзначив, що Мінфін оперативно контактує з регіонами щодо виділення коштів і "де виникають питання, ми їх оперативно вирішуємо", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов каже, що з виділенням грошей для Західної України проблем немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути