пʼятниця, 22 лютого 2008 15:23

Третьяков: Ющенко не причетний до створення партії Балоги

"Не один глава Секретаріату, який приходив до Віктора Ющенка, пропонував ідею створення нової партії. Всі вони, до речі, у минулому – члени СДПУ(о). І Віктор Андрійович як дуже демократична людина всім відповідав: "Хочеш створювати? Йди – створюй". Чому президент має комусь перстом указувати, створювати або не створювати?", - так нардеп від НУ-НС Олександр Третьяков в інтерв`ю "Главреду" прокоментував припущення про те, що ідея створення нової партії "під" Президента Віктора Ющенка належить особисто главі його Секретаріату Віктору Балозі.

"Це особиста справа Віктора Івановича (ініціатива створення нової партії). Я не вірю в партію, яка створюється вертикально, – зверху вниз. Зверху вниз можна створювати тільки виконком партії", - підкреслив Третьяков.

Політик нагадав, що "вже були "Злагоди" штучні, НДП, СДПУ(о) – я не вірю в подібні сили. Я категорично проти такого. Є такий старий жарт: чому українці кожного разу наступають на граблі? – перевіряють, вкрали їх чи ні. Якщо ще раз хтось хоче випробувати долю і спробувати створити партію зверху вниз, командуючи з Банкової, то я на 100% упевнений – це не політика Віктора Ющенка, публічно проголошена ним у 2004 році".

Разом з тим Третьяков не вірить і в те, що створення "партії Балоги" призведе до розколу усередині Партії регіонів і Нашої України (припускають, що цілі групи депутатів і видних членів партій перейдуть до лав нової політичної сили).

"Я не вірю в розкол Партії регіонів. Вона – монолітна, як і "Наша Україна", - підкреслив Третьяков.

Зараз ви читаєте новину «Третьяков: Ющенко не причетний до створення партії Балоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути