Ексклюзиви
понеділок, 26 травня 2008 09:38

Третьяков: "Ми всі програли в результаті цих виборів"

Член парламентської фракції НУ-НС Олександр Третьяков вважає, що результати виборів в Києві стали холодним душем для "Нашої України" і для БЮТ.

"Знаєте, я, чим більше слухаю політиків, тим більше переконуюся, що результати виборів в Києві - це холодний душ для "Нашої України" і для БЮТ", - сказав Третьяков в ефірі телеканалу "Інтер" в ніч на понеділок.

"Ми програли ці вибори і в них не переміг кандидат від демократичних сил з однієї причини...Тому, що просто ми не зробили його єдиним. Ми перемагали тоді, коли у нас був єдиний кандидат, коли ми говорили людям однакові речі, коли ми були разом. І говорити, що виграв Микола Катеринчук, чи то БЮТ узяв більше, а "Наша Україна" менше...Говорити можна тільки про одне - ми всі програли в результаті цих виборів", - вважає депутат.

"І це найголовніший результат виборів. Коли ми підемо на парламентські і президентські вибори в 2010 році, а я думаю, що парламентські будуть одночасно з президентськими, ми ("Наша Україна" і БЮТ ) будемо єдиними", - переконаний Третьков.

Він також переконаний, що результати виборів не розвалять парламентську коаліцію.

На думку Третьякова, на виборах в Києві перемогли політики, "які були на Майдані в 2004 році". "Це і Черновецкий, який був у фракції "Наша Україна" четвертої каденції і Микола Катеринчук, який очолював політвиконком партії. Це все вихідці, які скористалися ситуацією "Нашої України", свого часу виросли на базі "Нашої України" і кандидата в президенти України Віктора Ющенка, а потім пішли в самостійне плавання", - сказав депутат від НУ-НС.

"Єдине, що я бачу, як корінний киянин, кияни втомилися від скандалів. І результат, на жаль, мого рідного блоку "НУНС" на чолі з Юрієм Луценко, який постійно влаштовує скандали, на чолі з керівником штабу Давидом Жванієй, який теж постійно влаштовує скандали впродовж останнього часу. Це і є оцінка тим скандалістам, які на сьогоднішній момент існують в політиці. Ось позиція блоку Литвина, достатньо об"єктивна позиція, Микола Катеринчук не влаштовує скандалів, БЮТ набрав менше, ніж в 2006 році, вони (БЮТ) теж постійно влаштовують скандали", - підкреслив Третьяков, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Третьяков: "Ми всі програли в результаті цих виборів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути