Ексклюзиви
понеділок, 06 жовтня 2008 17:17

Третьяков каже, що слово за НУ-НС

Народний депутат з фракції "Наша Україна – Народна самооборона" Олександр Третьяков вважає, що в умовах економічної кризи, що розвивається в країні, безпрецедентного зростання інфляції і падіння фонових ринків у всьому світі дострокові парламентські вибори є крайнім заходом. Про це він заявив журналістам, повідомляє прес-служба нардепа.

"Витрачати час на з`ясування відносин політиками – це означає шкодити державі, її економіці і залишати країну наодинці із зовнішніми викликами, - відзначив Третьяков. – Тому, солідаризуючись із Президентом, я закликаю підтримати виборців, які хочуть відновлення демкоаліції".

На запитання журналістів, чи означає позиція Третьякова повернення народних депутатів від НУ-НС в коаліцію з БЮТ, він відзначив: "Вважаю, що статус-кво станом на 2 вересня 2008 року вже відновлено, що підтвердила також і Юлія Тимошенко. Залишилося скликати засідання фракції НУ-НС і ухвалити це важливе рішення про відновлення демкоаліції",пише Главред.

Зараз ви читаєте новину «Третьяков каже, що слово за НУ-НС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути