Ексклюзиви
пʼятниця, 27 квітня 2007 18:54

Третьяков: Я особисто перерахував 3 мільйони на рахунок партії

Член президії партії "Наша Україна" Олександр Третьяков вважає "повторний" указ президента Ющенка про розпуск парламенту - "мудрим рішенням".
Очищення списку Нашої України, до якого закликав Віктор Ющенко, на думку Третьякова, означає, що "в списку не повинно опинитися якого-небудь Кінаха". "А якщо ви питаєте про "любих друзів" – то президент ніколи не говорив про те, щоб їх не було", - додав політик, якого журналісти зараховують саме до цієї категорії.

У те, що всіх "уболівальників" Партії регіонів  можна утримувати на 150 тисяч в день, Третьяков не вірить: "Я добре у школі вчився і можу порахувати, що якщо розділити 150 тисяч гривень на заявлені 30 тисяч людей – виходить, на одну людину 5 гривень на добу ? Це неможливо".

Об`єднана опозиція на своїх прихильників і мітинги витрачає значно більше, сказав Третьяков: "Природно, якщо стоїть швидка допомога "Борис" – за це платяться гроші. Сцена і монітор – також платні послуги".

Сьогодні він – знову один із спонсорів Майдану. "Можу сказати про себе. Я переказав минулого тижня 3 млн. гривень на рахунок партії", повідомляє Газета по-київськи.

Зараз ви читаєте новину «Третьяков: Я особисто перерахував 3 мільйони на рахунок партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути