понеділок, 14 квітня 2008 16:11

Томенко погрожує Черновецькому в"язницею

"Наша слідча комісія на сьогоднішній день не отримала жодної відповіді від керівництва КМДА".

Про це в ході прес-конференції повідомив народний депутат України від БЮТ, рглава Тимчасової слідчої комісії ВР з питань розслідування обставин порушення Конституції України і законів України, ухвалення протиправних рішень посадовими особами Київради і його виконавчого органу Микола Томенко.

"Я хочу нагадати панові Черновецькому і його заступникам, найпрофесійнішій команді України, про те, що є конкретна стаття 351 Кримінального кодексу, частина друга. У ній мова йде про те, що невиконання службовою особою законних вимог Комітетів ВР або Тимчасових слідчих комісій ВР, створення штучних перешкод в їх роботі, надання недостовірної інформації карається обмеженням свободи терміном до 5 років або позбавленням права обіймати посади або займатися певною діяльністю терміном до трьох років", - додав політик.

Томенко повідомив, що вже відправив повторні звернення до керівництва КМДА: "Якщо на них ми не отримаємо конкретної інформації, значить, я звертаюся до Генпрокуратури, і нехай там визначають: або п"ять років в"язниці, або три роки не займати посаду. Мене це мало цікавить. Думаю, пора наших київських градоначальників з небес опустити на землю. Щоб вони зрозуміли, що закони писані і для них", повідомляє ІМК.

Зараз ви читаєте новину «Томенко погрожує Черновецькому в"язницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути