Ексклюзиви
четвер, 25 вересня 2008 15:24

Томенко не розуміє чому НУ-НС не голосує за свої законопроекти

Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко називає парадоксом відмову фракції "Наша Україна – Народна самооборона" голосувати за ті законопроекти, які були внесені її ж представниками.

Про це він заявив сьогодні в інтерв"ю журналістам.

Як приклад він назвав два законопроекти, внесені представниками НУ-НС. Зокрема, за словами Томенка, ухвалення закону про вдосконалення законодавства щодо протидії насильству в сім"ї, підтримали лише 10 з 72 представників фракції НУ-НС.

Крім того, зазначив заступник голови ВР, тільки 18 народних депутатів цієї фракції проголосували за ухвалення закону, яким вносяться зміни до Кримінального Кодексу України в частині щодо відповідальності за розбещення неповнолітніх. Томенко зауважив, що обидва законопроекти були внесені на розгляд парламенту Катериною Левченко, що була депутатом попереднього скликання від фракції "Наша Україна".

"Я не знаю, чим можна пояснити неголосування за такі серйозні і принципові документи. Можливо, це пояснюється відсутністю організації роботи фракції "Наша Україна – Народна самооборона". А можливо, ця політична сила вже готується до виборчої кампанії", - сказав заступник голови ВР, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Томенко не розуміє чому НУ-НС не голосує за свої законопроекти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути