Ексклюзиви
понеділок, 12 березня 2007 15:18

Томенко не блокуватиме трибуни Верховної Ради разом з Тимошенко

Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко заявив, що не блокуватиме роботу ВР у разі, якщо це робитиме опозиція.

За словами Томенка, і в часи перед помаранчевою революцією, і в період, коли був у фракції БЮТ, "я завжди говорив, що я дуже слабий блокувальник, і здебільшого такими справами не займався".

При цьому він зазначив, для нього "важливим було запропонувати проект закону, який опозиція повинна провести, а не штовхатися біля трибуни". "Я думаю, що є багато професійних блокувальників, і вони добре це роблять, і робитимуть далі", - наголосив віце-спікер.

Коментуючи заяву Василя Кисельова (фракція Партії регіонів) щодо можливого відкликання його з посади заступника голови ВР, Томенко зазначив, що і опозиція, і парламентська більшість можуть розпочати цю процедуру, але при цьому мають дотримуватися законодавства та регламенту ВР.

23 лютого на засіданні парламенту Кисельов запропонував Верховній Раді під час найближчого голосування бюлетенями звільнити Томенка з посади заступника голови ВР. За його словами, події останніх днів свідчать про те, що "з опозицією домовлятися неможливо", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Томенко не блокуватиме трибуни Верховної Ради разом з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути