вівторок, 18 вересня 2018 23:13

Томенко назвав найбільшу помилку учасників передвиборчих перегонів

Томенко назвав найбільшу помилку учасників передвиборчих перегонів
Томенко розкритикував поведінку Гриценка. Фото: ЗІК

Кандидати в президенти, які проходять до другого туру, втрачають голоси суміжного електорату через надмірну критику своїх опонентів.

"Сьогодні Анатолій Гриценко перебуває в непростій ситуації, адже є невигідним кандидатом і для Порошенка, і для Тимошенко. Можливо, його зіб'ють із перевиборчої гонки за рахунок негативних інформаційних вкидів. Утім найбільша помилка Гриценка – це те, що він, образно кажучи, "вийшов із кулеметом і почав стріляти у всіх", – вважає політик і громадський діяч Микола Томенко. Про це він сказав в ефірі хард-ток-шоу "DROZDOV" на телеканалі ZIK.

"Чоловік, який був щонайменше в уряді Тимошенко, Єханурова та Януковича, не повинен займатися таким моралізаторством. Така сама проблема була і в Юлії Тимошенко в 2010 році, коли вона всіх атакувала. І після того, як вона пройшла до другого туру, весь її потенційний електорат проголосував за іншого кандидата, оскільки Тимошенко злісно критикувала всіх кандидатів першого туру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко і Тимошенко почали боротьбу за виборців, які не визначилися

На місці Гриценка я би говорив, що є достатньо політиків як з нового покоління, так і зі старшого, з якими можна працювати. Тобто потрібно не атакувати ворогів, а більше говорити про свої плани та стратегії", – сказав Томенко.

Наступні вибори президента мають відбутися у березні 2019‑го, парламенту - у жовтні того ж року.

"Не бачу ніяких конкурентоспроможних опонентів, які були б здатні перемогти мене у другому виборів турі", — заявив Анатолій Гриценко під час зустрічі Ялтинської європейської стратегії YES 14 вересня у Києві.

Президент Петро Порошенко оголосить, що йде на вибори, після старту виборчої кампанії.

Зараз ви читаєте новину «Томенко назвав найбільшу помилку учасників передвиборчих перегонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути