Ексклюзиви
четвер, 07 серпня 2008 13:24

Томенко каже, що має відео на якому з постраждалих сіл рятувальники тікали після Ющенка

Закарпатське управління Міністерства з надзвичайних ситуацій спростовує заяву депутата від БЮТ Миколи Томенка щодо припинення відновлювальних робіт в селі Ясіня на Закарпатті після від"їзду президента Віктора Ющенка.

"Головному управлінню МНС України в Закарпатській області невідомо, якими джерелами інформації користувався народний депутат, роблячи таку заяву", - йдеться у заяві МНС.

У МНС заявляють, що рятувальники від самого початку надавали допомогу населенню, починаючи від оповіщення про повінь, "відкачували воду з житлових будинків, розчищали затори та й зараз продовжують відкачувати воду із колодязів".

В обласному управлінні МНС також стверджують, що "допомога населеним пунктам, що постраждали від паводку надавалася і буде надаватися".

"Вже сьогодні, відповідно до завдань, поставлених президентом України, в даний район для проведення аварійно-відновлювальних робіт направлено додаткові сили і засоби аварійно-рятувального загону спеціального призначення", - йдеться у повідомленні.

У свою чергу Томенко заявляє, що готовий надати відеоматеріали на підтвердження своїх слів.

"Для того, щоб пересвідчитися, що таки після від"їзду президента з районів стихійного лиха зникли транспорт та будівельники, ми можемо надати відеоматеріали, відзняті нашими операторами 6 серпня, на яких видно, що централізовані роботи з ліквідації наслідків стихійного лиха не ведуться, натомість люди власними силами займаються відновленням пошкодженого майна", - сказано у заяві Томенка, повідомляє прес-служба БЮТ.

"До слова, на будівництві чергового супермаркету "Барва" в одному з цих районів йшла активна робота", - додав він.

Як відомо, Томенко назвав поїздки Ющенка по постраждалих регіонах "цирковими виставами", після яких всі відновлювальні роботи згортаються.

Губернатор Закарпаття назвав такі заяви піаром, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Томенко каже, що має відео на якому з постраждалих сіл рятувальники тікали після Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути