Ексклюзиви
пʼятниця, 21 березня 2008 10:25

Томенко Балозі: Обманювати Ющенка – неправильно

Останні висловлювання глави секретаріату президента, а потім і президента щодо рішення Верховної Ради про призначення позачергових виборів Київської влади без жодного засідання відповідної тимчасової слідчої комісії є некоректними. Таку думку висловив голова тимчасової слідчої комісії ВР з розслідування діяльності київської влади Микола Томенко, повідомляє його прес-служба.

Він звернув увагу на те, що напередодні розгляду цього питання у парламенті члени комісії отримали відповідні матеріали щодо діяльності київської влади від Кабміну, комітету з питань держбудівництва та місцевого самоврядування, а також від інших структур влади.

До того ж, відбулося засідання комісії, де була заслухана інформація голови Державного агентства земельних ресурсів України щодо землевідводів у Києві та голови Контрольно-ревізійного управління щодо фінансових порушень.

Комісія на своєму засіданні прийняла рішення уповноважити голову цієї комісії доповісти Верховній Раді про зміст документів, які були надані слідчій комісії, про що Томенко поінформував парламентарів з трибуни Верховної Ради 18 березня.

Крім того, Томенко повідомив, що у п"ятницю відбудеться чергове засідання комісії, де будуть розглядатися матеріали, надані Міністерством охорони здоров"я та прокуратурою Києва щодо законності дій київської міської влади.

З огляду на це, він припустив, що президента можуть свідомо дезінформувати про відсутність роботи та висновків комісії, зважаючи на таке резонансне питання, як перевибори мера Києва.

"Обманювати президента неправильно, а обманювати суспільство – небезпечно", - вважає Томенко, пише Українська правда .

Зараз ви читаєте новину «Томенко Балозі: Обманювати Ющенка – неправильно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути