субота, 26 травня 2007 11:50

Тисячі міліціонерів прямують до Києва без наказу Цушка

Тисячі міліціонерів прямують до Києва без наказу Цушка
Міністерство внутрішніх справ заявляє, що у суботу з усіх регіональних підрозділів внутрішніх військ МВС в напрямку Києва вирушили кількатисячні підрозділи внутрішніх військ.

Як ідеться в повідомленні МВС, наказ про висування військових підрозділів даний особисто командувачем внутрішніх військ МВС України Олександром Кіхтенком всупереч розпорядженню міністра внутрішніх справ.

Прес-служба зазначає, що таке рішення було прийняте всупереч рішенню суду про нечинність указу президента про перепідпорядкування внутрішніх військ главі держави.

МВС стурбоване ситуацією, що склалась, адже столичною міліцією вживаються усі належні і достатні заходи для забезпечення громадської безпеки та правопорядку у Києві.

"За останні дні міністерством неодноразово наголошувалось, що МВС України вважає недоцільним додаткове залучення сил та засобів військово-оперативних резервів внутрішніх військ", - йдеться в заяві.

Більше того, нагадує МВС, міністр внутрішніх справ Василь Цушко заборонив Кіхтенку передислокацію підрозділів внутрішніх військ без письмової згоди міністра внутрішніх справ.

"Усвідомлюючи відповідальність перед народом України, МВС вимагає від політичних сил, державних службовців та інших посадових осіб, які чинять тиск на правоохоронців, припинити незаконні дії, що можуть призвести до непередбачуваних та невиправних наслідків для держави", - йдеться в заяві, передає Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Тисячі міліціонерів прямують до Києва без наказу Цушка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути