Ексклюзиви
вівторок, 18 травня 2021 10:52

Тищенко розповів про стосунки з кумом Єрмаком

Тищенко розповів про стосунки з кумом Єрмаком
Попри дружбу з Єрмаком, Тищенко стверджує, що бачиться із ним рідко. Фото: instagram.com/nikolaytyshchenko

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко розповів, що дружить із керівником Офіса президента Андрієм Єрмаком понад 30 років.

При цьому нардеп стверджує, що Єрмак не допомагав йому в кар'єрі, передає "Сьогодні". І попри те, що Тищенко є кумом голови ОП, вони майже не бачаться.

"Я нікому не зобов'язаний кар'єрою. Але з Андрієм Борисовичем ми дійсно дружимо, і він хрестив мого сина. Хоча бачимося рідко. Щодо всього поганого, що відбувається в політиці навколо мене, я ставлюся з гумором", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звинувачення в корупції, "Велюр", кнопкодавство: скандали "слуг народу" показали в обличчях

Раніше Єрмак коментував можливе висунення кума Тищенка в мери Києва, наголошуючи, що не має жодного стосунку до пропозиції його кандидатури на цю посаду.

18 квітня Тищенко у розпал карантину влаштував вечірку на честь дня народження дружини Алли Барановської. Святкування відбувалось у зоні готелю Fairmont Gold Lounge.

Торік у квітні журналісти Bihus.Info повідомляли, що, попри карантин, у Києві й далі працював ресторан "Велюр", який належить Тищенку. Поміж гостей ресторану були, зокрема, нардепи.

Ані вперше, ані вдруге Тищенка з фракції не виключили. Вирішили, що депутат має заплатити максимальний штраф за порушення.

Зараз ви читаєте новину «Тищенко розповів про стосунки з кумом Єрмаком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути