понеділок, 07 липня 2008 13:32

Тимошенко звинуватила "Інтер" у перекрученні її інтерв"ю

Тимошенко звинуватила "Інтер" у перекрученні її інтерв"ю
Інтерв"ю прем"єр-міністра Юлії Тимошенко телеканалу "Інтер" було скорочено, а відповіді вирвані з контексту.

Про це йдеться в заяві прес-служби уряду.

"6 липня 2008 року о 20.00 в ефірі програми "Подробиці тижня" на телеканалі "Інтер" відбулася безпрецедентна і, на наше переконання, абсолютно неприпустима подія у вітчизняному телемовленні", - відзначається в заяві.

"Інтерв"ю Тимошенко, яке вона дала телеканалу "Інтеру" напередодні, 5 липня, було грубо викривлено, відповіді на запитання вирвано з контексту і немотивовано та безпідставно скорочено, суть самого інтерв"ю керівника українського уряду знівельовано", - зазначають у Кабміні.

В уряді підозрюють, що журналісти служби, яка готує підсумкову тижневу програму для телеканалу "Інтер", отримали "чітку вказівку від власників: дискредитувати прем"єр-міністра та український уряд".

"Не є таємницею, що одним із власників телеканалу "Інтер" є господар тіньових схем на газовому ринку і керівник напівкорумпованої компанії "РосУкрЕнерго", яку уряд Юлії Тимошенко усунув з енергетичного ринку. Тому ми розглядаємо фальсифікацію інтерв"ю прем"єр-міністра на телеканалі "Інтер" банальною помстою хазяїв "РосУкрЕнерго", - йдеться в заяві.

Управління у зв"язках із ЗМІ секретаріату Кабінету міністрів заявляє, що від сьогодні Тимошенко буде надавати інтерв"ю та коментарі телеканалу "Інтер" тільки в режимі прямого ефіру, коли матиме гарантії, що її висловлювання та оцінки не будуть викривлені і сфальсифіковані та вирвані з контексту, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко звинуватила "Інтер" у перекрученні її інтерв"ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути