Ексклюзиви
понеділок, 04 лютого 2008 09:29

Тимошенко знялася в рекламі

На українських телеканалах почала крутитися реклама нової ініціативи Юлії Тимошенко. У ролику прем"єр - вся в білому одязі - звертається до підприємців з пропозицією висловитися з приводу боротьби з корупцією. Зробити це можна на офіційному сайті Кабміну, де розміщена спеціальна анкета.

Ролик багато в чому повторює передвиборні кліпи БЮТ. Як і під час презентації проекту "Ідеальнакраїна", Тимошенко вже звичним тоном пропонує українцям вирішувати проблеми разом. Але тепер вона - в ранзі прем"єр-міністра. Саме завдяки цьому соратники Тимошенко оголосили нову рекламу соціальною, тобто телеканали зобов"язані крутити цей ролик безкоштовно.

"У нас є висновок Нацради з питань телебачення і радіомовлення, який підтверджує, що реклама має соціальний статус", - відзначає прес-секретар прем"єра Марина Сорока.

При цьому їй важко пояснити, за які кошти був знятий ролик.

Комерційний директор "5 каналу" Олександр Онісович підтвердив "Дело", що реклама за участю Тимошенко розміщена в ефірі безкоштовно. "Нам надійшов лист з прес-служби Кабміну, до якого додавався висновок Нацради, що реклама може бути розцінена як соціальна", - пояснив він.

За матеріалом: "Дело"

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знялася в рекламі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути