Ексклюзиви
понеділок, 27 жовтня 2008 13:12

Тимошенко знову нагадала, що виборів не буде

Тимошенко знову нагадала, що виборів не буде

Дострокових виборів в Україні не буде. Про це заявила Прем"єр-міністр України ЮліяТимошенко, відкриваючи в понеділок нараду з учасниками ринку нафтопродуктів.

"Я хочу сказати, що дострокових виборів в Україні не буде, щоб не розраховували на те, що можна буде сховатися за хаосом. Тому спокійно розраховуйте на те, що влада буде достатньо міцно і наочно займатися всіма монопольними явищами, які є зараз на ринку", - сказала Прем"єр.

Нагадаємо, 24 жовтня Київський апеляційний адміністративний суд переніс розгляди справи по Указу Президента "Про припинення повноважень Верховної Ради VI скликання і призначення дострокових парламентських виборів" на невизначений термін.

Раніше Центральний окружний адміністративний суд скасував ухвалу Окружного адміністративного суду Києва, яким було зупинено дію Указу Президента про розпуск Верховної Ради і призначення дострокових парламентських виборів.

Нагадаємо також, що 20 жовтня Президент України у зверненні до українського народу заявив, що зупинив свій Указ "Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України VI скликання і призначення позачергових виборів" від 9 жовтня 2008 року, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знову нагадала, що виборів не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути