Ексклюзиви
понеділок, 04 лютого 2008 08:06

Тимошенко знає поіменно тих, хто сварить її з Ющенком

Прем"єр Юлія Тимошенко заявляє, що не дасть зруйнувати єдність коаліції та стосунки між нею і президентом Віктором Ющенком.

В інтерв"ю телеканалу "1+1" вона сказала, що "величезна кількість людей" мріє про зруйнування коаліції та її стосунків із президентом.

"Я ці плани знаю. Я знаю, як розхитується сьогодні єдність президента і прем`єр-міністра, і демократичної коаліції. Я знаю поіменно, хто розхитує", - підкреслила Тимошенко.

Вона пообіцяла, що зробить все, щоб запобігти цьому. "У мене вистачить розуміння ситуації і здатності порозумітися з президентом із кожного питання, і терпіння, щоб протистояти таким випадам", - запевнила прем"єр.

Водночас в інтерв"ю телеканалу "Інтер" Тимошенко зазначила, що не відчуває наближення президентських виборів.

Я нікому не дам зруйнувати демкоаліцію

"Я відчуваю наближення 100 днів діяльності уряду, за які я можу відзвітувати перед людьми: що я зробила за 100 днів", - сказала вона.

Відповідаючи на питання про помилки нового уряду, прем"єр висловила переконання, що уряд "ще помилок не допустив".

"Всі міністри працюють в надзвичайно високому темпі, прекрасна в уряді команда. І ми відчуваємо, що крок за кроком у нас і в демократичній коаліції, і в стосунках президент-уряд-парламент буде все більше і більше гармонії", - переконана Тимошенко.

Разом з тим, вона ще раз підкреслила, що "між демократичною коаліцією і Партією регіонів може бути тільки одна співпраця - це співпраця влади і опозиції".

Прем"єр закликала не очікувати від неї "непослідовних кроків". "Може бути тільки демократична коаліція. Я дуже довго боролася за те, щоб ця коаліція прийшла до влади, і я нікому не дам її зруйнувати", - наголосила Тимошенко.

За матеріалами: Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знає поіменно тих, хто сварить її з Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути