неділя, 06 квітня 2008 16:11

Тимошенко знає хто допоможе зменшити залежність від імпорту енергоносіїв

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко привітала з професійним святом геологів.

"Без перебільшення можу сказати, що країна і я особисто пишаємося Вами — людьми, які не зважаючи на дощ, сніг, спекоту та інші погодні негаразди, працюють на благо держави", – йдеться у вітанні, текст якого розміщено на Урядовому порталі.

Як зазначила Тимошенко, геодезисти, картографи, геологи та інші фахівці галузі "стоять на захисті національних інтересів України, забезпечують фахове вивчення надрами".

Прем"єр-міністр висловила переконання, що "наша багата Батьківщина може і повинна бути світовим лідером у галузі видобутку та переробки мінеральної сировини". "Сподіваюся, що поєднавши разом з Вами зусилля, ми зможемо істотно зменшити залежність економіки від імпорту енергоносіїв та отримати справжню енергетичну незалежність. Саме таким чином можна зробити суттєвий економічний прорив", - зауважила Тимошенко

"У цей день хочу привітати усіх геологів - молодь, яку покликала романтика, і ветеранів, які багато років провели в польових експедиціях далеко від родинної оселі", - зазначається у привітанні прем"єр-міністра.

Тимошенко побажала тим, хто обрав цю романтичну професію, міцного здоров"я, щастя і довгих років життя, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знає хто допоможе зменшити залежність від імпорту енергоносіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути