Ексклюзиви
пʼятниця, 08 серпня 2008 12:58

Тимошенко здивувала Єханурова

Міністр оборони Юрій Єхануров здивований ініціативою прем"єр-міністра Юлії Тимошенко про скасування військового параду в Києві в День Незалежності й перерахування передбачених на його організацію коштів на ліквідацію наслідків паводка.

Про це він повідомив на брифінгу після репетиції військового параду на аеродромі Київського державного авіаційного заводу "Авіант".

"У нас не було цих коштів, я маю на увазі, бюджет не виділяв грошей (на проведення військового параду). Що перераховувати (на ліквідацію наслідків паводка)? Не розумію", - сказав міністр.

При цьому він зазначив, що Міноборони вже витратило 95% коштів із власних резервів, необхідних для підготовки до параду.

7 серпня Тимошенко запропонувала Президентові Віктору Ющенку скасувати військовий парад на День Незалежності й перерахувати виділені на нього кошти на ліквідацію наслідків паводка.

Пізніше Єхануров заявив про відсутність бюджетного фінансування на організацію параду.

Міноборони має намір провести військовий парад із залученням військової техніки й авіації на Майдані Незалежності в Києві на День Незалежності 24 серпня.

23-28 липня Івано-Франківська, Львівська, Тернопільська, Закарпатська, Чернівецька й Вінницька області постраждали від паводка, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко здивувала Єханурова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути