субота, 19 липня 2008 19:14

Тимошенко збере міністрів на спецзасідання по ЄС у вересні

Кабінет міністрів має намір у вересні провести спеціальне засідання для розгляду стану виконання міністерствами і відомствами відповідних планів заходів, що стосуються інтеграції України в Європейський Союз.

В п"ятницю відбулося засідання української частки комітету з питань співпраці між Україною і ЄС під головуванням віце-прем"єр-міністра Григорія Немирі.

Немиря виступив за впровадження чітких критеріїв проведення аналізу і моніторингу реалізації планів євроінтеграції, зокрема на рівні центральних органів виконавчої влади.

Учасники засідання обговорили питання розробки плану заходів щодо виконання плану дій "Україна-ЄС", формування плану залучення зовнішньої допомоги Європейській комісії, оцінки результативності роботи центральних органів виконавчої влади.

Окрім цього, учасники засідання обговорили стан підготовки до 12 саміту "Україна-ЄС", який запланований на 9 вересня в Евіані (Франція).

Нагадаємо, що 16 липня Кабмін створив координаційне бюро європейської і євроатлантичної інтеграції при Секретаріаті президента, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко збере міністрів на спецзасідання по ЄС у вересні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути