Ексклюзиви
понеділок, 24 листопада 2008 16:17

Тимошенко заявляє, що металурги її дурять

Прем"єр Юлія Тимошенко заявляє про невиконання металургійними підприємствами умов меморандуму з Кабінетом Міністрів у частині покупки ними коксового вугілля.

Про це вона сказала на нараді в Кабміні, повідомляють Українські новини.

Прем"єр зазначила, що на сьогодні уряд виконує всі взяті на себе зобов"язання перед підприємствами, однак вони, у свою чергу, не повністю виконують умови домовленостей.

"Ми не бачимо, щоб сьогодні металургійні підприємства так, як і обіцяли, викупили коксове вугілля, у тому числі, за дуже заниженою ціною, яка була погоджена між підприємствами", - сказала Тимошенко.

Вона зазначила, що необхідно розібратися із проблемою і зрозуміти, чому приватні власники підприємств не повною мірою виконують домовленості.

Як відомо, 10 листопада Кабмін, підприємства гірничо-металургійного комплексу й профспілки металургів і гірників домовилися про збереження обсягів виробництва, необхідних для недопущення масового звільнення робітників і скорочення заробітної плати на підприємствах.

Зокрема, метпідприємства зобов"язалися прийняти весь обсяг коксового вугілля і антрацитів, запропонований державними вуглевидобувними компаніями в листопаді-жовтні 2008 і 1 кварталі 2009 року з оплатою у відповідний період за цінами, адекватним кон"юнктурі цін на металопродукцію.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко заявляє, що металурги її дурять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути