Ексклюзиви
пʼятниця, 07 вересня 2007 09:04

Тимошенко запропонувала Ахметову приватизувати ЧАЕС

Лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко пропонує депутатові Верховної Ради, бізнесменові Рінату Ахметову приватизувати Чорнобильську атомну електростанцію.

Про це вона написала у своїй статті в журналі "Кореспондент".

"Рінате, якщо вас так схвилювала вітчизняна енергетика й все, що з нею зв"язано, чому б вам не приватизувати, наприклад, Чорнобильську АЕС?", - звертається Тимошенко до Ахметова.

Вона також стверджує, що Ахметов фактично встановив контроль над найбільшою енергогенеруючою компанією в Україні "Дніпренерго".

"Чим швидше крутяться електричні лічильники, тим стрімкіше поліпшується життя регіонала, який контролює найбільшу генеруючу компанію на сході країни", - зазначає вона.

Тимошенко допускає, що компанії, підконтрольні Ахметову, можуть у такий же спосіб - скориставшись великою кредиторською заборгованістю - взяти під контроль іншу енергогенеруючу компанію "Центренерго".

Вона повідомляє, що у разі приходу до влади буде прагнути повернути в держвласність всі, на її думку, незаконно приватизовані об"єкти.

"Несправедливо приватизовані Рінатом Ахметовим компанії потрібно повернути в держвласність. Навіть якщо це шкодить іміджу України й моєму особисто", - пише Тимошенко у своїй колонці.

"Ну його, цей імідж. Усе, що нахабно украдено в держави, повинно бути негайно державі повернуто! Іншої політики я не визнаю. Кому не подобається, нехай скаржиться в ООН", - додає вона, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко запропонувала Ахметову приватизувати ЧАЕС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути