Ексклюзиви
вівторок, 15 липня 2008 08:29

Тимошенко запевнила поляків, що питання її відставки відійшло в минуле

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко переконана, що в Україні сьогодні можливо досягти політичної стабільності.

Як повідомили у Секретаріаті Кабінету міністрів України, про це вона заявила під час зустрічі з маршалком Сейму Республіки Польща Броніславом Комаровським.

Прем"єр-міністр розповіла керівнику польського Сейму про те, що питання про недовіру уряду України виносилося на розгляд Верховної Ради з метою припинення будь-яких спекуляцій на цю тему за її ініціативи.

Водночас Тимошенко зізналася, що "це була психологічно непроста процедура". За її словами, тепер це питання відійшло у минуле і уряд має сконцентруватися на своїй роботі. "Я переконана, що зараз в Україні можливо побудувати нормальну політичну стабільність", - сказала прем"єр-міністр.

У свою чергу Комаровський привітав Тимошенко з тим, що спроба проголосувати за резолюцію про недовіру уряду була провалена, зазначивши, що кількість голосів, поданих в українському парламенті за недовіру уряду, свідчить про реальну чисельність парламентської опозиції.

11 липня парламент не підтримав постанову про висловлення недовіри Кабінету міністрів України, який очолює Юлія Тимошенко. "За" це рішення проголосувало лише 174 (при необхідних 226) із 256 народних депутатів, зареєстрованих у залі. Не голосували у повному складі фракції БЮТ, КПУ та Блок Литвина. Дане рішення підтримали 172 народних депутата із фракції Партії регіонів і двоє - з фракції блоку "Наша Україна – Народна самооборона", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко запевнила поляків, що питання її відставки відійшло в минуле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути