Ексклюзиви
понеділок, 10 листопада 2008 18:12

Тимошенко залишила засідання Кабміну заради "Великої сімки"

Країни "Великої сімки" (G7) зацікавлені в стабільному і процвітаючому розвитку України.

Про це заявив Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Даніель Карон сьогодні під час зустрічі керівників дипломатичних місій країн "Великої сімки", акредитованих в Україні, з прем`єр-міністром Юлією Тимошенко.

"Ми хотіли б привітати Україну з отриманням антикризової допомоги Міжнародного валютного фонду, керівництво якого успішно схвалило цей пакет. Це було успіхом тих політичних консультацій, які проводили керівництво МВФ, політичні лідери і керівництво Національного банку України. Всі вони об`єднали свої зусилля, щоб відреагувати на економічну кризу. Це означає можливий шлях, аби забезпечити процвітаючий і стабільний розвиток України. Ми всі цього хотіли б", - сказав Карон.

У свою чергу, Тимошенко інформувала дипломатів про сьогоднішнє засідання уряду. "Зараз проходить засідання уряду, яке присвячене протидії фінансовій кризі. Це позачергове засідання, але я перервала свою участь у ньому, щоб провести зустріч з вами", - сказала глава українського уряду.

Прем`єр-міністр повідомила, що з готовністю зустріла звернення послів країн "Великої сімки" з проханням провести таку зустріч, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко залишила засідання Кабміну заради "Великої сімки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути