Ексклюзиви
середа, 29 жовтня 2008 15:02

Тимошенко заговорила про відновлення демкоаліції

Прем"єр Юлія Тимошенко вважає, що спільне голосування БЮТ і НУНС щодо президентського антикризового пакету законопроектів може дати можливість для відновлення демократичної коаліції.

Про це вона сказала на брифінгу в Верховній Раді в середу після голосування.

Тимошенко висловила сподівання, що відповідний антикризовий пакет буде проголосований спільно демократичними фракціями і в другому читанні, і в цілому.

"Я думаю, що якщо сьогодні ми все ж таки проголосували ці закони в першому читанні і зробили так, як це треба країні, на базі тих фракцій, які проголосували, це є дуже добрий сигнал до того, що може бути поновлення демократичної коаліції, і парламент зможе успішно працювати, набагато краще, ніж це було у попередні місяці", - сказала Тимошенко.

Вона також висловила переконання, що відповідні антикризові законопроекти "вже сьогодні будуть доопрацьовані і завтра будуть першими поставлені в порядок денний".

"І я вірю в те, що та ж сама демократична коаліція проголосує за цей проект в другому і остаточному читанні. І ми отримаємо можливість робити перші кроки по врегулюванню кризи, і залучити до цього потужну фінансову допомогу світу", - зазначила Тимошенко, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко заговорила про відновлення демкоаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути