понеділок, 08 вересня 2008 16:02

Тимошенко забере у Ющенка недоторканність

Тимошенко забере у Ющенка недоторканність
Нові зміни до Конституції, які збирається ініціювати БЮТ, будуть передбачати відміну недоторканності не лише для депутатів, але й суддів і президента.

Про це заявила Юлія Тимошенко на прес-конференції у понеділок, відповідаючи на питання, чи домовлялась вона про спільне голосування з Партією регіонів.

"Партія регіонів внесла вже свій проект. Це їх окремий проект, який ми підтримати не можемо", - заявила вона.

"Наша політична сила і я ще не оголошували концепцію і текст змін до Конституції. Зараз іде робота над проектом. Ми будемо їх вносити тоді, коли ситуація проясниться з демкоаліцією, а по-друге, коли ми завершимо цю роботу", - заявила вона.

"Там дуже чітко визначено, що ніякої недоторканності. Будь ласка, усі рівні перед законом від президента, суддів до народних депутатів", – сказала вона.

Тимошенко також відзначила, що в Конституції буде передбачено контроль опозиції за можливою корупцією влади через рахункову палату.

"В конституції ми також закладемо, що тимчасові парламентські комісії можуть робити слідчі дії. Щоб мати можливість чистити, чистити і чистити пласти, які займаються корупцією", - заявила вона.

Крім того, суди будуть "виведені з-під впливу Верховної Ради та президента".

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко забере у Ющенка недоторканність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути