вівторок, 05 серпня 2008 11:51

Тимошенко взялася за сільське господарство

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє про необхідність підвищення якості сільськогосподарських ґрунтів.

Про це Тимошенко заявила у вівторок на розширеній нараді з аграріями з питань розвитку агропромислового комплексу країни.

"Збереження і підвищення якості ґрунтів є пріоритетом сьогоднішньої роботи уряду в аграрному секторі. Якщо ми збережемо і підвищимо якість ґрунтів, ми матимемо нескінченний потенціал для нашої країни та для нашого народу", - сказала прем"єр.

Аргументуючи свою позицію, Тимошенко нагадала, що у світі останнім часом загострилися питання забезпечення продовольством.

"Практично всі країни, всі могутні об"єднання країн і фінансові установи світу сьогодні приймають спеціальні програми з подолання продовольчої кризи у світі. Україна сьогодні як ніколи необхідна світу з усіма нашими можливостями", - сказала Тимошенко.

Крім того, на її думку, перед урядом стоїть завдання врегулювати функціонування ринків збуту сільгосппродукції, чіткіше "відшліфувати" систему дотацій.

"Нині також існує проблема збереження врожаю на елеваторах. У нас також не вистачає цих потужностей, і вони використовуються вкрай неефективно. Мене зовсім не задовольняє вся транспортна схема, починаючи від поля і закінчуючи портами та елеваторами. Це є великою бідою України", - вважає Тимошенко.

Прем"єр запропонувала учасникам наради обговорити всі проблеми, які існують в агропромисловому комплексі, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко взялася за сільське господарство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути