Ексклюзиви
вівторок, 05 лютого 2008 08:27

Тимошенко вмовила Ющенка не змінювати главу "Ощадбанка" зараз

Анатолій Гулей залишиться главою Ощадбанка ще як мінімум на два тижні. Віктор Ющенко і Юлія Тимошенко на вчорашній зустрічі вирішили не обговорювати питання про його подальше перебування на посту передправління Ощадбанка. Хоча буквально напередодні зустрічі прем`єр-міністр заявила про намір переконати президента "помилувати" нинішнього голову правління держбанку.

Швидше за все, питання відклали ненадовго, пише "Дело". За словами заступника секретаря ради нацбезпеки і оборони Андрія Пишного, протягом двох тижнів має відбутися засідання наглядової ради Ощадбанку, на якій все і вирішиться. "Дайте наглядовій раді спокійно розібратися! Обіцяємо: "побиття" правління банку не буде. Сьогодні установки на звільнення Анатолія Гулея немає", - запевняє Андрій Пишний, який також є членом наглядової ради Ощадбанку.

Подальша доля Гулея - це, скоріше, питання політичних домовленостей, ніж оцінки його діяльності на посту глави держбанку, вважає видання. Отже, рада Ощадбанку просто юридично "оформить" компроміс між Ющенком і Тимошенко. А значить, питання з головою правління Ощадного банка буде знято ще до засідання наглядової ради, відзначає газета, пише "Дело".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вмовила Ющенка не змінювати главу "Ощадбанка" зараз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути