четвер, 19 квітня 2007 16:41

Тимошенко вигнала з фракції 17 зрадників

БЮТ прийняв рішення про виключення із фракції БЮТ і припинення депутатських повноважень 17 народних депутатів, які перейшли до складу коаліції.

Про це заявила сьогодні на прес-конференції лідер БЮТ Юлія Тимошенко, додавши, що відповідне рішення було прийнято сьогодні під час закритого міжпартійного з"їзду блоку.

Водночас Тимошенко назвала прізвища лише 16 народних депутатів – Валерій Чичков, Олег Антіпов, Максим Луцький, Михайло Зубець, Інга Вершиніна, Володимир Зубик, Олександр Єдін, Дмитро Крючков, Павло Лебедєв, Володимир Толстенко, Олександр Борзих, Михайло Гладій, Володимир Ткаченко, Олег Надоша, Олександр Ковтуненко і Сергій Поліщук.

За словами лідера БЮТ, "це вичерпний перелік тих людей, які сьогодні є зрадниками".

Крім того, вона наголосила, що відповідне рішення було прийнято на підставі того, що ті депутати, які "увійшли до провладної коаліції, де-факто вийшли з фракції".

"І ці депутати позбавлені депутатських повноважень і не мають права приймати рішень у парламенті", - сказала Тимошенко, пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вигнала з фракції 17 зрадників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути