Ексклюзиви
пʼятниця, 21 вересня 2007 16:20

Тимошенко відправила свого зятя у Донецьк

У суботу, 22 вересня, Донецьк відвідають один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов та зять лідера БЮТ Юлії Тимошенко Шон Карр. Про це у п"ятницю повідомляє прес-служба.

Так, Турчинов проведе у Донецьку прес-конференцію, на якій обговорюватимуться питання суспільно-політичної ситуації в Україні напередодні виборів та проблеми фальсифікації виборів-2007.

У свою чергу Шон Карр разом зі своїм гуртом DVS братиме участь в концерті "Рок-День!", де також виступатимуть молоді донецькі рок-гурти April та Vataga.

"Це наочно продемонструє спільність європейського та українського культурного простору!", - наголошується в прес-релізі.

По завершенню події "вперше відбудеться презентація нового відеокліпу гурту DVS на пісню Fallen Friends (Полеглі брати) режисерів Ігоря та Олександра Стеколенків, присвяченого українським шахтарям".

У презентації братимуть участь Київський Камерний ансамбль "Наполеон" та Донецький зведений хор, пише Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «Тимошенко відправила свого зятя у Донецьк ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути