Ексклюзиви
середа, 28 травня 2008 15:51

Тимошенко відмовилася виконувати рішення КС і укази Ющенка

Тимошенко відмовилася виконувати рішення КС і укази Ющенка
Кабінет міністрів ухвалив постанову про відновлення статей у законі про Держбюджет, які стосуються соціальних виплат.

Про це заявила прем"єр Юлія Тимошенко після засідання уряду у середу.

"Для того, щоб зараз нормалізувати функціонування бюджету, уряд ухвалив постанову, якою всупереч рішенню КС, але базуючись на тих статтях закону про бюджет, які сьогодні ще залишились в дії, відновлюються всі соціальні виплати", - сказала вона.

"Крім того, якщо завтра президент підпише закон про відновлення доходів, можна сказати, що ми ще одну провокацію, яка спланована проти уряду і демократичної коаліції, пройдемо успішно", - додала вона.

Водночас Тимошенко зазначила, що "незрозуміло, навіщо так жорстоко боротися з Україною, при чому тим людям, які стояли на Майданах".

Як відомо, у вівторок КС визнав неконституційними норми закону про державний бюджет на 2008 рік, якими звужуються чи ліквідуються пільги та соціальні гарантії для громадян країни. Водночас Тимошенко заявляє, що саме це рішення позбавляє більшість громадян пільг та виплат.

Водночас у Верховній Раді було ухвалено зміни до деяких законодавчих актів, в яких змінено деякі соціальні статті. Президент Віктор Ющенко поки не підписав цей закон. У секретаріаті президента заявляють, що він може нанести шкоди, зокрема у питанні продажу землі, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко відмовилася виконувати рішення КС і укази Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути