Ексклюзиви
четвер, 09 вересня 2010 15:09

Тимошенко відхрестилась від справ з Черновецьким

Тимошенко відхрестилась від справ з Черновецьким
БЮТ не веде переговори із мером Києва Леонідом Черновецьким.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, про це сьогодні під час прес-конференції у Києві сказала лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.
"Ми вважаємо його злочинцем. Але ще більшими злочинцями ми вважаємо Януковича і всіх, кого він поставив у Києві для переділу комунального майна, бюджетних фінансів і узурпації влади у столиці без виборів", - зауважила Тимошенко.

За словами лідера "Батьківщини", кияни на місцевих виборах викреслені.

"Ситуація, яка склалася у місті Києві, є невід"ємною частиною побудови Януковичем нової країни. Кияни позбавлені права обирати мера, Київраду. А днями їх ще позбавили права обирати ради районів, що було останнім шляхом для того, щоб кияни впливали на своє життя. Прийнятий закон, який навіть обраного киянами мера заздалегідь позбавляє будь-яких прав і функцій, і передає їх смотрящему від Януковича", - зазначила екс-прем"єр.

"Ми будемо голосувати категорично проти того, щоб не було виборів у місті Києві. Будемо робити все для того, щоб впливати на рішення Януковича, щоб він дав можливість киянам обирати і мера, і Київраду, і районні ради", - наголосила вона.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко відхрестилась від справ з Черновецьким». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути