пʼятниця, 21 березня 2008 08:39

"Тимошенко відчуває, що настав час сваритися з Ющенко і красиво залишати прем"єрську посаду"

"Тимошенко відчуває, що настав час сваритися з Ющенко і красиво залишати прем"єрську посаду"
Одна з причин голосування в парламенті по проведенню дострокових виборів у Києві - загострення конфлікту між Блоком Юліи Тимошенко і блоком "Наша Україна – Народна самооборона". Таку думку висловив координатор Ліберального українського клуба, представник Партії вільних демократів Євгеній Золотарьов. "Таке протистояння вигідне Тимошенко. Вона почуває, що настав час сваритися і красиво залишати прем"єрську посаду", - вважає політик. Його цитує прес-служба партії.

"Історія з Черновецьким - черговий привід для сварки з Президентом. Віктор Ющенко і його команда не планували змінювати нинішнього мера", - заявив Золотарьов.

Нагадаємо, 18 березня Верховна Рада прийняла постанову про призначення позачергових виборів депутатів Київської міської ради і Київського міського голови. Документ був підтриманий у цілому 246 депутатами. При цьому Блок Юліи Тимошенко дав 155 голосів, "Наша Україна - Народна самооборона" - 59, Компартія - 26, Блок Литвина - 6. Партія регіонів не голосувала за дану постанову.

 

За матеріалами: Лига.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко відчуває, що настав час сваритися з Ющенко і красиво залишати прем"єрську посаду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути