Ексклюзиви
понеділок, 24 березня 2008 08:58

Тимошенко вибрала кандидата на пост мера Києва

Тимошенко вибрала кандидата на пост мера Києва

Сьогодні, 24 березня, члени Блоку Юлії Тимошенко мають намір обговорити кандидатуру від політичної сили на пост мера Києва.

Про це повідомив народний депутат з фракції БЮТ Володимир Бондаренко. Він відзначив, що таке рішення було ухвалене на засіданні парламентської фракції БЮТ.

Як передає "Ера FM", політик вказав, що ще у вівторок на засіданні фракції, коли піднімалося питання про кандидата від БЮТ на вибори мера Києва, лідер блоку, Прем"єр Юлія Тимошенко повідомила, що очолювана нею політична сила має свою кандидатуру. За словами Бондаренка, кажучи про цю кандидатуру, глава уряду заявила, що ця людина користується найповнішою довірою, хоча при цьому не назвала прізвище.

Нагадаємо, 18 березня Верховна Рада прийняла ухвалу про призначення позачергових виборів депутатів Київської міської ради і Київського міського голови. Документ був підтриманий в цілому 246 депутатами (БЮТ - 155 голосів, НУНС - 59, КПУ - 26, Блок Литвина - 6). Партія регіонів не голосувала за дану ухвалу, пише Цензор.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вибрала кандидата на пост мера Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути