Ексклюзиви
пʼятниця, 29 серпня 2008 10:33

Тимошенко таки відсвяткує в Луганську день гірника

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко у п"ятницю вранці відправилася з робочою поїздкою в Луганську область.

Як повідомили "Інтерфакс-Україна" у прес-службі прем"єра, Тимошенко має намір відвідати орендне підприємство шахти імені газети "Известия" ДП "Донбасантрацит".

Планується, що прем"єр візьме участь у мітингу з приводу запуску в експлуатацію повітроподавального стовбура N6 шахти, а також ознайомиться з роботою устаткування шахти.

Крім того, планується, що глава уряду візьме участь у заходах, присвячених Дню шахтаря, який цього року відзначається 31 серпня. Зокрема Тимошенко відвідає урочистий прийом до честі видатних шахтарів України.

У другій половині дня прем"єр планує відвідати Луганську обласну держтелерадіокомпанію і виступити в прямому ефірі програми "Позиція".

Увечері Тимошенко побуває на святковому концерті, присвяченому Дню шахтаря, а також виступить перед мешканцями й гостями Луганська. Увечері прем"єр повернеться до Київ, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко таки відсвяткує в Луганську день гірника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути