Ексклюзиви
середа, 24 вересня 2008 10:48

Тимошенко сподобались компліменти Ющенка на її адресу

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко вітає заяви президента Віктора Ющенка про успіхи уряду, які, за її словами, він зробив під час візиту в США.

Про це Тимошенко заявила, відкриваючи засідання уряду в середу.

"Ще одна приємна новина стосується високої оцінки, яку дав президент українському уряду, знаходячись в Нью-Йорку. Це приємно, що хоч би з Нью-Йорка ми можемо отримувати позитивні оцінки уряду", - сказала прем"єр.

Зокрема, вона процитувала слова президента, на Раді зовнішніх відносин: "Вдалося сформувати високий рівень і професійну макроекономічну політику".

Також, за словами прем"єра, президент відзначив, що за січень-серпень 2008 року зростання ВВП в Україні склало 7,1% і є практично рекордним показником. Крім того, за її словами, президент відзначив поліпшення інвестиційного клімату в країні.

"Я думаю, що остання фраза взагалі прекрасна, що Україна сьогодні представляє надзвичайно серйозний і цікавий східно-європейський ринок. Я, дорогі друзі, думаю, що ми сьогодні маємо дуже професійну макроекономічну політику і достатньо привабливі інвестиційні умови. І з вуст президента, який знаходиться за кордоном, це звучить обнадійливо", - сказала прем"єр.

Зокрема, вона подякувала увесь уряд за виконану роботу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко сподобались компліменти Ющенка на її адресу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути