вівторок, 23 грудня 2008 08:38

Тимошенко сподівається на кредит Світового банку

Надання Україні кредиту Світового банку у розмірі $500 млн на політику розвитку є вагомим кроком для збалансування Державного бюджету України до кінця поточного року. Про це заявила Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко учора на засіданні уряду.

Як повідомили в прес-службі Кабінету Міністрів України, зокрема, Прем"єр підкреслила, що отримання кредиту Світового банку є надзвичайно важливим, оскільки це свідчить про виконання значної частини програми реформ.

"Продовження цих реформ сприятиме досягненню успіхів в економічній, регуляторній, законодавчій і соціальній сферах, а також у сфері державного управління і фінансового менеджменту", - заявила Тимошенко.

Прем"єр відзначила, що, підписавши угоду, сторони досягли згоди в питанні переорієнтації фінансово-бюджетної політики на підтримку економічного зростання, а також гарантування державних інвестицій для продовження модернізації інфраструктури і сфери державних послуг. Крім того, за слоами Тимошенко, в угоді враховані потреби з реструктуризації і рекапіталізації в банківському і корпоративному секторах з метою запобігання кредитній кризі. Глава уряду підкреслив, що кошти, виділені Україні, надійдуть до державного бюджету ще до кінця поточного року.

"Ми надзвичайно цінуємо політику Світового банку, яка дозволяє нам отримувати від нього найбільш конкурентно здатні за вартістю ресурси", - відзначила Тимошенко, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко сподівається на кредит Світового банку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути