Ексклюзиви
вівторок, 29 липня 2008 09:29

Тимошенко сьогодні знову полетить на Івано-Франківщину

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко сьогодні здійснить робочу поїздку в Івано-Франківську область.

Про це вона повідомила вчора журналістам близько опівночі, повертаючись з Вінницької області.

Тимошенко повідомила, що в Івано-Франківську планує провести нараду з представниками влади шести постраждалих від повені областей.

Як повідомлялося, за даними МНС, в період з 23 по 28 липня в західному регіоні України було підтоплено 40 тис. 601 житловий будинок, 33 тис. 882 га сільськогосподарських угідь, пошкоджено 360 автомобільних, 561 пішохідний міст, розмито 680,61 км автомобільних доріг.

Усього з початку проведення робіт врятовано 2 тис. 758 осіб, евакуйовано - 6 тис. 105 осіб, відселено - 13 тис. 703 особи.

Підрозділами МНС здійснюється доставка населенню продуктів харчування, питної води та медикаментів, транспортування потерпілих із зони підтоплення до лікувальних закладів, при цьому активно залучаються плаваючі транспортери, а також гелікоптери, якими здійснюються обльоти постраждалих районів, проводяться обстеження з повітря газопроводів, ліній електропередач, мостів, автомобільних і залізничних шляхів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко сьогодні знову полетить на Івано-Франківщину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути