Ексклюзиви
вівторок, 03 квітня 2007 17:12

Тимошенко сказала, хто буде у виборчому списку

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко запевняє, що всі депутати фракції, які "витримали тиск" з боку коаліції, підуть на дострокові вибори у прохідній частині списку.

-Усі депутати нашої фракції, які витримали тиск і спокусу, які витримали як кнути, так і пряники, всі ці депутати будуть в прохідній частині списку, - сказала Тимошенко на прес-конференції у вівторок.

- Усі зрадники, я вважаю, підуть з політики раз і назавжди, тому що зрадники не потрібні як нам, так і тим, хто придбав тіла зрадників по східній ціні, - додала вона.

На запитання, чи потрапить до списку Василь Хмельницький, Тимошенко відповіла: "Ні, його в нашому списку точно не буде".

Тимошенко також запевнила, що БЮТ повністю готовий до проведення дострокових виборів.

За її словами, на спільному засіданні фракції та політради Блоку БЮТ вже затвердив керівників і структуру діяльності виборчих штабів.

До того ж, через 3 дні, за словами Тимошенко, БЮТ складе списки своїх представників і спостерігачів у виборчих комісіях.

Коментуючи постанову Кабміну щодо заборони виділення коштів на вибори, вона нагадала, що вона зупинена указом президента і спрямована до КС, тому, за словами Тимошенко, Міністерство фінансів та керівництво Держказначейство "нестимуть кримінальну відповідальність за зрив виборчого процесу".

- Ми знайшли ще три легітимних напрямки фінансування разом з порушенням кримінальних справ проти деяких високопосадовців, - сказала вона.

На думку Тимошенко, у резервному фонді достатньо коштів для фінансування виборів.

Водночас, за її словами, виборча кампанія "не буде дорога, тому що не потрібно буде додаткової агітації, бо політики весь час агітували людей своїми вчинками".

- Якщо проводити дострокові вибори, країна втратить 300 мільйонів гривень. Але залишити мафію при владі, ми втратимо десятки мільярдів доларів, - сказала Тимошенко, подякувавши ЦВК за заяву про готовність до виборів.

Вона нагадала, що демократичні сили вже визначилися з форматом, в якому підуть на вибори, і висловила переконання, що, "йдучи двома паралельними колонами, вони зможуть набрати більше голосів", ніж йдучи в одному списку.

- Демократичні сили на дострокових виборах одержать достатньо переконливу перемогу, - сказала Тимошенко, передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко сказала, хто буде у виборчому списку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути