Ексклюзиви
вівторок, 04 листопада 2008 09:44

Тимошенко розказала чому збирає сьогодні міністрів

Кабінет міністрів на позачерговому засіданні у вівторок має намір затвердити тимчасовий порядок використання коштів стабілізаційного фонду.

Про це на початку засідання повідомила прем"єр-міністр Юлія Тимошенко.

За її словами, також на цьому засіданні має бути затверджений порядок капіталізації банків і участь держави у цьому процесі.

Тимошенко додала, що для стабілізації економічної ситуації необхідно, перш за все, стабілізувати банківську систему – для чого, насамперед, і ухвалюються відповідні рішення.

"Ви знаєте, що у всьому світі ця криза трактується як банківська криза. І саме тому нам сьогодні необхідно захистити національну банківську систему, яка є практично кровоносною системою економіки", - зазначила прем"єр.

"По суті справи, якщо вдасться стабілізувати національну банківську систему, можна сказати, що Україна буде повертатися до нормального життя", - переконана вона.

Тимошенко також повідомила, що два згадані рішення є невідкладними, а всі інші документи, необхідні для подолання фінансової кризи, будуть ухвалені на черговому засіданні Кабміну в середу, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розказала чому збирає сьогодні міністрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути