Ексклюзиви
понеділок, 28 січня 2008 11:13

Тимошенко: "Заяви про інфляцію - це боротьба політиканів з нашим урядом"

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко запевняє, що виплати грошових вкладів Ощадбанку, підвищення пенсій і заробітних плат не призведуть до інфляції.

Про це вона заявила в ефірі телеканалу ICTV 27 січня.

"Я можу сьогодні впевнено сказати, що уряд працює над зниженням всіх інфляційних процесів. І виплати заощаджень, підвищення пенсій і заробітних плат ніякої інфляції не викличуть", - наголосила Тимошенко.

При цьому глава уряду запевнила громадян в стабільності цінової політики на споживчому ринку. "Не бійтеся в країні буде все стабільно і нормально, в тому числі і відносно цін", - підкреслила Тимошенко.

Водночас прем"єр-міністр зазначила, що заяви політиків стосовно спричинення інфляції та підняття цін, ніщо інше як "боротьба політиканів з урядом".

"Політики, політикани, і деякі керівники, які показали свою нездатність і неспроможність підвищувати пенсії, зарплати, стипендії, повертати заощадження, зараз влаштували "кошачий хор". Вони всі дружно кричать про те, що буде інфляція, буде все погано. Я хочу, щоб люди розуміли, що це просто боротьба політиканів з нашим урядом", - сказала Тимошенко.

За її словами, уряд довів, що повернення заощаджень колишніх вкладників Ощадбанку - "це не піар політичних технологій перед виборами, а те, що реально можна втілити в життя".

Коментуючи ситуацію, пов"язану з чергами під час реєстрації та виплатами грошових вкладів, прем"єр-міністр зазначила: "Сьогодні всі кричать, що черги, як це погано - 17 років не було черг, тому що ніхто не платив грошей. Черги - це прояв недовіри людей до влади всіх попередніх урядів".

При цьому Тимошенко також висловила вдячність керівництву та працівникам Ощадбанку за самовіддану працю. "Вони витримали напругу. Я хочу сказати, що вони сьогодні сильніші для країни, ніж будь-які політики, які сидять у парламенті, вони молодці. Думаю, що люди, які отримують гроші, також мусять їм подякувати за самовіддану роботу", - сказала глава уряду, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: "Заяви про інфляцію - це боротьба політиканів з нашим урядом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути