Ексклюзиви
пʼятниця, 12 жовтня 2007 14:53

Тимошенко: "За відмову від коаліції "Регіони" пропонують по $10 млн кожному"

Лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко обвинувачує ПР у спробах підкупу кандидатів у депутати Верховної Ради від БЮТ і блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" і НУ-НС для їх невходження в коаліцію.

Про це Тимошенко повідомила журналістів.

"Оскільки вартість більшості зараз - тільки три голоси, тому (представники ПР) пропонують значно більші гроші.. по 10 мільйонів доларів кожному за невходження в коаліцію", - заявила Тимошенко.

Вона вважає, що ПР не зробила висновки з досвіду попереднього парламенту, повноваження якого Президент Віктор Ющенко припинив саме через корупцію.

Тимошенко висловила впевненість, що тепер депутати БЮТ і НУ-НС не будуть піддаватися на такі обіцянки.

"Упевнена, в демократичному таборі зрадників не буде, буде одноголосне голосування за прем"єра й уряд", - сказала вона.

Тимошенко також заявила, що представники ПР пропонують кандидатам у депутати від БЮТ і НУ-НС взяти гроші, увійти в парламент, скласти присягу депутата, але не входити в коаліцію й не голосувати за прем"єра і з інших ключових питань.

Крім того, Тимошенко обвинуватила ПР у тому, що її представники зараз збирають заяви про те, що нібито БЮТ на парламентських виборах пообіцяв їм по 150 гривень за кожен голос, але не заплатив.

"Але наші люди хитрі - вони звичайно беруть гроші наперед. Тому така ситуація в принципі неможлива", - зіронізувала лідер БЮТ.

З її слів, ПР направляє такі заяви в засоби масової інформації й Генеральну прокуратуру для дискредитації БЮТ.

Раніше БЮТ звернувся до правоохоронних органів із проханням розслідувати факти обвинувачення блоку в підкупі виборців на виборах Верховної Ради, пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: "За відмову від коаліції "Регіони" пропонують по $10 млн кожному"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути