четвер, 01 березня 2007 08:17

Тимошенко проти дострокових виборів Президента, але не проти парламентських

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко наголошує на відсутності правових підстав для проведення дострокових виборів Президента України.

Про це вона заявила, виступаючи в Центрі стратегічних і міжнародних досліджень у Вашингтоні, коментуючи ініціативу представників коаліції подати до Верховної Ради законопроект про призначення на 30 вересня дострокових парламентських і президентських виборів.

"Вони проголошують цю ініціативу лише як протидію абсолютній реальній перспективі проведення дострокових парламентських виборів. А, отже, втрати коаліцією реальної влади", - вважає Тимошенко.

Для прикладу вона навела британський досвід. Лідер БЮТ нагадала, що свого часу прем"єр-міністр Великої Британії Маргарет Тетчер в аналогічній ситуацій ініціювала дострокові вибори, щоб переконатись, наскільки громадяни підтримують проголошені нею реформи.

"Отже, коаліції теж, можливо, не треба боятись. Вибори допоможуть розв"язати конфлікт", - підсумувала Тимошенко, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко проти дострокових виборів Президента, але не проти парламентських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути