Ексклюзиви
четвер, 05 лютого 2009 17:20

Тимошенко прокоментувала голосування Ради

Тимошенко прокоментувала голосування Ради
Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що результати сьогоднішнього голосування у Верховній Раді свідчать про висловлювання довіри уряду.

Як передає кореспондент УНІАН, таку думку Тимошенко висловила сьогодні на брифінгу у Верховній Раді.

"Я можу тільки констатувати, що замість резолюції недовіри уряду сьогодні проголосовано резолюцію про довіру уряду", - сказала Тимошенко.

На її думку, очевидний той факт, що ніхто "з цих сміливих опозиціонерів не хотів би бути на чолі уряду, не хотів би бути міністром в уряді" в умовах фінансово-економічної кризи.

Прем`єр-міністр упевнена, що головною метою Партії регіонів було дестабілізувати ситуацію в країні та створити умови, за яких уряд не міг би працювати спокійно. "Я дуже добре розумію, що сьогодні крісло прем`єр-міністра ні для кого не є привабливим, тому що це дуже важка, відповідальна і невдячна робота", - зазначила вона.

Тимошенко вважає, що сьогоднішнє голосування у Верховній Раді є підставою для продовження діяльності уряду, продовження реалізації державних програм і виконання державного бюджету для мінімізації негативного впливу світової кризи на економіку України.

Верховна Рада сьогодні, 5 лютого, відмовилася висловити недовіру уряду. За ухвалення відповідного проекту постанови, внесеної депутатами від фракції Партії регіонів, проголосували 203 народних депутати з 228, зареєстрованих у сесійній залі. Зокрема, підтримали прийняття постанови 172 народні депутати від фракції Партії регіонів, 1 - від БЮТ, 10 - від НУ-НС, 20 - від КПУ.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко прокоментувала голосування Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути