Ексклюзиви
середа, 22 жовтня 2008 15:19

Тимошенко про антикризові документи, вибори та війну проти всіх

Тимошенко про антикризові документи, вибори та війну проти всіх

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко сподівається, що парламент в четвер зможе ухвалити пакет антикризових законопроектів, у якому будуть враховані пропозиції усіх фракцій.

Про це Тимошенко сказала після проведення наради в парламенті, у якій брали участь представники фракцій, міністр фінансів Віктор Пинзеник, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами прем"єра, у ході зустрічі "відбулася досить конструктивна бесіда".

Тимошенко повідомила, що до 18.00 середи з урахуванням усіх висловлених пропозицій уряд допрацює відповідні законопроекти і після цього направить їх усім фракціям і комітетам парламенту.

Вона відзначила, що в антикризовий пакет входять два законопроекти - зміни в низку законів для комплексного захисту України від фінансової кризи, а також зміни в закон про державний бюджет на 2008 рік.

За словами Тимошенко, у четвер о 10.00 знову відбудеться нарада в тому ж складі, де буде ухвалено остаточне рішення щодо цих законопроектів.

Тимошенко хотіла б, "щоб усі політичні сили критикували прем"єра, міністра фінансів, уряд, але ні в якому разі не включали б у систему політиканства і критиканства антикризовий пакет".

Прем"єр-міністр знову заявила, що проводити дострокові парламентські вибори в період світової фінансової кризи несвоєчасно.

Вона підкреслила, що в ході виборів буде "війна проти всіх".

"Наша політична сила не підтримає жодного законопроекту, що стосується дострокових виборів", - відзначив глава уряду.

Тимошенко також висловила думку, що спочатку треба проголосувати за всі антикризові закони, "треба дати країні надію на стабільність і нормальну роботу, а потім нехай займаються політичними розбираннями".

Прем"єр додала, що вона як керівник уряду і члени Кабміну відійшли від усіх політичних "передрязг".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко про антикризові документи, вибори та війну проти всіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути