вівторок, 05 серпня 2008 15:52

Тимошенко присвятить засідання уряду аграрним питанням

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко має намір 27 серпня провести засідання Кабінету Міністрів, присвячене виключно аграрним питанням.

Про це вона повідомила на нараді із представниками аграрного сектору.

Прем"єр попросила аграріїв до засідання підготувати необхідні, на їх думку, законопроекти для галузі й проекти інших нормативних актів.

Тимошенко також заявила про необхідність проведення у Верховній Раді засідання, присвяченого виключно аграрним законопроектам, і закликала аграріїв вносити подібні законопроекти через Кабмін і за допомогою депутатів Ради.

Тимошенко доручила асоціаціям аграріїв, Міністерству аграрної політики, Міністерству фінансів, Міністерству економіки доробити порядок відшкодування відсотків за кредитами і закупівель зерна аграрним фондом для їх розгляду на засіданні Кабінету Міністрів 6 серпня.

Тимошенко ініціює введення компенсації відсотків за кредитами підприємствам, які готові придбати зерно за цінами, не нижче встановленого Кабміном мінімуму, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко присвятить засідання уряду аграрним питанням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути