неділя, 25 січня 2009 11:23

Тимошенко привітала молодь з Днем Тетяни

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко привітала молодь з Днем студента та Днем Тетяни. Про це повідомляє управління у зв`язках зі ЗМІ Секретаріату Кабінету міністрів України.

"Від усього серця вітаю вас з Днем студента та з Днем св. Тетяни – вашої покровительки!

Студентські роки – це найчудовіша і найпрекрасніша пора вашого життя. Це пора мрій, надій і звершень, професійного визначення та вибору життєвої позиції. Це також час кохання, романтики, свободи, радості, час накопичення знань та досвіду", - зазначила прем"єр.

"Я теж була студенткою і прекрасно розумію всі ваші проблеми, знаю, що ви переживаєте, коли не вистачає і стипендії, і часу "підтягнути хвости". Все буде добре! Ви обов"язково подолаєте всі труднощі і перепони. Пам"ятайте відому істину: все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими! А найголовніший залік вам поставить життя", - наголошується у поздоровленні.

Тимошенко також запевнила, що "уряд робить усе, аби студенти відчували себе якомога краще". "Ми і надалі будемо дбати про те, щоб ваші таланти цінувалися на Батьківщині", - підкреслила прем"єр-міністр України, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко привітала молодь з Днем Тетяни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути