Ексклюзиви
пʼятниця, 23 січня 2009 13:35

Тимошенко пояснила, чому не прийде на Інтер

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко принципово відмовляється брати участь у програмі "Свобода на Інтері" в п"ятницю, 23 січня, разом із власником "РосУкрЕнерго" Дмитром Фірташем.

"Після всіх своїх дій Фірташ мусить дискутувати не у прямому ефірі з прем"єр-міністром, а зі слідчим у Генеральній прокуратурі", - заявляє прес-служба уряду.

"Вже не є таємницею, що справжнім власником каналу "Інтер" є акціонер "РосУкрЕнерго" Дмитро Фірташ", - зазначається у заяві.

"Прем"єр-міністр України вважає для себе та для своїх прихильників неприпустимим брати участь у політичному фарсі під виглядом ток-шоу, яке виробляє канал, що існує на фактично вкрадені в держави гроші, отримані внаслідок корупційних оборудок із газом", - заявляє прес-служба Кабміну.

За її словами, "остання "Свобода на Інтері" за участі першого віце-прем"єр-міністра Олександра Турчинова довела, що завдання програми – не пошук і встановленні істини та об"єктивний аналіз складної ситуації, а справжня травля".

"І це завдання ретельно виконували не лише гості ефіру, що за дивним збігом обставин представляли здебільшого одну політичну силу, а і ведучі, які своєю лакейською поведінкою ніби "відробляли подачки" у присутності "хазяїна" – Фірташа", - стверджують у відомстві Тимошенко.

"Тому прем"єр-міністром України Юлією Тимошенко прийнято рішення ігнорувати політичні програми телеканалу "Інтер", доки журналісти, керівники і власники цього каналу не припинять нищити свободу слова і не згадають про суть своєї професії – чесність, об"єктивність, незаангажованість", - сказано в заяві прес-служби Кабміну.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пояснила, чому не прийде на Інтер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути